Uitrustingsstukken

Het productenassortiment voor graafmachines (van 1 tot 80 T), schrankladers en wielladers (van 1 tot 25 T) is in de volgende sectoren aanwezig : Grondverzet en steengroeven, Burgerlijke bouwkunde, Bos werken & houtindustrie, Sloop en recycling werken, Landbouw,…

Voor wielladers met middelgroot en groot vermogen zijn de Volvo systeem snelkoppelingen leverbaar.
Voor graafmachines bouwen wij de CW snelwisselaar en verkopen wij de Retromatic – Morin snelwisselaar.

Een kompleet programma grijpers, knijpbakken, hydraulische frezen, Atlas-Copco sloophamers komt het leveringsassortiment voor graafmachines uitbreidden.

POBENCO is officiële dealer voor Metalogenia MTG tand systemen ( Kingmet, Starmet, Ripmet, Promet,… ) maar verdeelt ook Caterpillar, Volvo, Esco, en Combi -tanden; messen, onderschroefmessen en slijtdelen (vervaardigd uit Hardox-400 of Hardox-500); lasthaken; CW snelwisselplaten voor het ombouwen van graafbakken en uitrustingsstukken; beitels en punten voor hydraulische sloophamers; 700Hb slijtdelen voor bodemplaten en zijschotten van rotsbakken,…

Reparatie en op maat constructie

POBENCO is ook Uw partner voor het herstellen van bakken en uitrustingsstukken.

Wij bouwen, in samenspraak met de klant, op maat gemaakte uitrustingsstukken volledig afgestemd op de wensen van de klant.

N’hésitez pas à nous joindre pour tout renseignement.

Onze geschiedenis

Pobenco

POBENCO BVBA werd in 1980 door Johny Molhoek opgestart. De hoofdactiviteit was de bouw van veegmachines voor tractoren, wielladers en schrankladers maar deze werd snel uitgebreid met de bouw van bakken voor schrankladers en mini-gravers.

Pobenco-MHC SAIn 1993, werd POBENCO Material Handling Components N.V. opgestart en de activiteiten werden uitgebreid met de bouw en de herstelling van allerlei uitrustingen voor machines in de burgerlijke bouwkunde.

POBENCO is nu een flexibel en dynamisch bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen en herstellen van uitrustingen voor grondverzetmachines. Het gebruik van Hardox 400Hb en 500Hb voor de slijtdelen in combinatie met het optimale design van de uitrustingsstukken garandeert een lange levensduur.

 

Nieuws

  • Godets de curage SRT pour utilisation sous Swingotilt®
  • Godets 4en1 pour chargeurs téléscopiques et midi-chargeurs
  • Grappins, bennes preneuses

Voir toutes les nouveautés